Miért válasszunk horganyzott spirálkorcolt csövet?

Miért válasszunk horganyzott spirálkorcolt csövet?

Mi az a horganyzott spirálkorcolt cső?

A spirálkorcolt, vagy más néven SPIKO cső a modern szellőzőrendszerek egyik fontos eleme. Ezen csöveken keresztül történik a levegő cseréje, illetve ezek kötik össze a légtechnikai rendszerek különböző elemeit. Alkalmazásuk elsősorban ipari létesítményeknél történik, de napjainkban már egyre több magánlakásban és családi házban telepítenek légtechnikai rendszereket. A SPIKO cső általában ipari szellőztető- és légkondicionáló rendszerek elemeként kerül felhasználásra, tökéletes levegőeloszlást biztosít.

Miért a horganyzott spirálkorcolt cső?

A környezettudatos megoldások, a fenntarthatóság támogatása rendkívül fontossá vált napjainkban. Az acélból készült SPIKO cső igazán közkedvelt választás a légtechnikai rendszerek terén, mivel rendkívül tartós. Hosszú évekig képes ellátni a feladatát, anyagának köszönhetően pedig könnyedén újrahasznosítható, anélkül, hogy minősége romlana. Sőt, alacsony tömegük révén telepítésük is rendkívül egyszerű, nem megerőltető a szakemberek számára. Merev falú kialakítása révén pedig 2-3 méterenként kell csak rögzíteni. A fenti tulajdonságok nagymértékben hozzájárulnak a spirálkorcolt cső pozitív megítéléséhez.

Horganyzott spirálkorcolt cső – egyéb tudnivalók

A spirálkorcolt cső 0.8 mm alatti falvastagsággal bír, hossza pedig meghaladhatja a 3 métert is. Ebből adódóan az esetek többségében a nagy kapacitású, ipari légtechnikai rendszerek elemeként kerül felhasználásra. Nagyfokú terhelhetőséggel rendelkezik, biztonságosan használható.

Ha további kérdése lenne a SPIKO csővel kapcsolatban, akkor keressen bennünket bizalommal!

 

Horganyzott spirálkarcolt cső

Horganyzott spirálkarcolt cső

A fentiek alapján tehát egyértelmű, hogy a horganyzott spirálkorcolt cső a légtechnikai rendszerek egyik legfontosabb eleme. Számos fajta típusban és méretben is elérhető széles kínálatunkban, akár egyéni megrendeléseket is teljesíteni tudunk.

Spirálkorcolt cső

A spirálkorcolt cső, vagy más néven SPIKO cső általában ipari létesítmények szellőztető és légkondicionáló rendszeriben kerül felhasználásra. Viszont találkozhatunk vele étkezdék, iskolák, sportkomplexumok, szórakozóhelyek, lakóparkok, sőt családi házak szellőzőrendszereiben is. Könnyed szerelhetőségének és univerzális alkalmazhatóságának köszönhetően hatalmas népszerűségnek örvend napjainkban.

A horganyzott spirálkorcolt cső előnyei

A spirálkorcolt cső (SPIKO cső) számos előnnyel bír. Bármilyen épületről is legyen szó, mindig tökéletes légkört és egyenletes levegőelosztást biztosít. Rajta keresztül történik az elhasznált levegő elszívása, valamint a friss oxigén befúvása. Kis tömegű, könnyedén szállítható és szerelhető. Telepítése nem igényel nagy erőfeszítést.

További információért lépjen velünk kapcsolatba az alpsystem.hu-n!

Lépj kapcsolatba velünk

Készen állunk az ajánlatokra és az együttműködésre

Telefon: +36203763924
Email: litsenergykft@gmail.com
Web: https://litsenergy.hu

© Copyright 2019 ALPSystem.hu - Minden jog fenntartva | Készítette: TheSystemWeb - Weboldal készítés | Cégünk partnerei